Intuitiv Lydmeditation

kr.0

Musik påvirker vores inde følelsesliv og kan være med til at skabe indre harmoni og balance.

Betales på stedet efter endt behandling med MobilePay

Beskrivelse

Musik påvirker vores inde følelsesliv og kan være med til at skabe indre harmoni og balance.

Musik har forskellige egenskaber som blandt andet at reducere stress, reducere angst, reducere smerter, reducere depression, øge kreativitet og forbedre hukommelsen.

Intuitiv lydmeditation er en meditation udført på kontrabas. Meditationen er bygget op over en klangverden opbygget af dybe rolige toner, tilsat improvisationer, alt sammen udelukkende udført på kontrabas tilsat elektroniske klangeffekter. Musikken opstår i nuet, og lader sig inspirere af den energi og stemning, som opstår i rummet mellem den mediterende og musikeren. Meditationen består udelukkende af musik. Inden selve lyd-meditationen går i gang, vil der være en kort hjerte – hjerne meditation.

Mit navn er Lars Borg, og jeg er uddannet på klassisk kontrabas fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg.
Jeg arbejder med kompositionsmusik for kontrabas, med udgangspunkt i at skabe en verden af klange og improvisationer ved hjælp af diverse elektroniske virkemidler. Jeg sammenligner processen med en kunstmaler, som først på sit lærred lægger en bund af farver og nuancer, og derefter lader sig inspirere undervejs i processen.

Tilmelding Movitalitys Webshop

Betales på stedet med MobilePay efter endt behandling.