Om Movitality

Lars Borg og Dorthe Serles har i 2023 grundlagt Movitality I/S – Center for Krop, Ånd og Bevidsthed. Essensen i Movitality er at skabe bevægelse og vitalitet i både krop, ånd og bevidsthed.

Dorthe har siden 2011 studeret og opnået kursus- og undervisningserfaring i bevægelse og åndedrætsmeditationer/-terapi i Brasilien hos Deva Nishok på Sadhana Comunna Metamorfose. I 2015 fuldendte hun Marianne Lanes uddannelse Den Indre Visdom som praktiserende healer i Den Nye Tid med speciale i at bringe lyset ind i mørket.

Lars er uddannet på klassisk kontrabas fra Det Jyske Musikkonservatorium, samt Specialistuddannelse i Tidlig Musik fra musikkonservatoriet i Esbjerg, hvor han studerede hos Maggie Urquhart i Rotterdam. Lars havde i 2022 sin debut som komponist støttet af Statens Kunstfond.
Princippet bag hans musik er hentet fra kunstmalerens verden, hvor kunstneren lægger en grundfarve, og derpå lægger lag på lag af farver og form. Til dette bruger han en kombination af klassisk akustisk kontrabas tilsat elektroniske effekter.