24. juni – Åbent Hjerte – Vejrtrækningsmeditation Online – Forår 2024

kr.50

Åbent Hjerte – Vejrtrækningsmeditation Online

Beskrivelse

Vi trækker allesammen vejret. 24 timer i døgnet. Hver eneste dag i vores liv. Men i størstedelen af tiden er vi ikke opmærksomme på åndedrættet. Vi trækker simpelthen vejret uden opmærksomhed. Det er ren automatisme. Der er en kraft indeni os som manipulerer ”den organiske maskine”. En intelligent kraft, der ånder i vores krop. Men hvordan er kvaliteten af vores vejrtrækning? Hvordan ville det være, hvis vi trak vejret bevidst?
Måden hvorpå vi trækker vejret ”almindeligt” kan med opmærksomhed herpå afsløre, om man eksempelvis er stresset, ængstelig eller på anden vis er i ubalance.
På den anden side kan vi med en mere bevidst opmærksomhed på vejrtrækningen og en bevidst tilpasning heraf henimod balance, også reducere stress og andre ubalancer i systemet.
Formålet med denne Åbent Hjerte Vejrtrækningsmeditation er at åbne hjertet og tiltrække tillid og medfølelse ved at trække vejret bevidst med opmærksomhed på kvaliteten af vejrtrækningen.
Meditationen foregår siddende, mens man udøver 5 forskellige – simple – bevægelser med armene som følger hver en indånding og hver en udånding. Hver bevægelse varer 5 min, hvorefter der er 10 minutters stilhed med lukkede øjne uden bevægelser. Meditationen gennemføres til musik.
Afslutningsvis vil der være mulighed for at dele sine oplevelser.
Meditationen foregår online med Dorthe Serles som guide på følgende datoer 12 datoer fra september til december 2023:
Man. d. 12. feb.
Man. d. 26. feb.
Man. d. 4. maj.
Man. d. 11. maj.
Man. d. 8. apr.
Man. d. 15. apr.
Man. d. 22. apr.
Man. d. 29. apr.
Man. d. 6. maj.
Man. d. 13. maj.
Man. d. 20. maj.
Man. d. 27. maj.
Man. d. 17. juni.
Man. d. 24. juni.
PRIS og TILMELDING:
Prisen for at deltage i op til 12 meditationer er 450 kr.
Der er også mulighed for at droppe ind og kun deltage engang imellem til 50 kr. pr. gang.
PRØV FØRSTE GANG GRATIS! Benyt rabatkode: åhonline
(Indtastes i kurven i shoppen inden betaling)
Efter tilmelding får man tilsendt et link til begivenheden. Meditationen starter kl. 20.00, man vil kunne komme ind i mødet fra kl. 19.50.
Har du spørgsmål, så kontakt Dorthe på tlf/sms 27210260