Indlæser Begivenheder

Aflyst – På Kærlighedens Vej – 1 dags Workshop i Aarhus

03 februar 2024 10:00 - 17:00
AFLYST
MERE LIVSENERGI, LIVSKRAFT OG LIDENSKAB MED LYD, BEVÆGELSE OG ÅNDEDRÆTSMEDITATION
Tænk mindre, føl mere!
Kærlighedens vej – fra sindet til hjertet – begynder ved kroppen. Din krop, følelser, tanker og ånd består af energi. Blokeringer og stillestående energi i dit system kan have negative konsekvenser for din generelle trivsel og helbredstilstand.
Når energien først kommer i balance, og positiv energi erstatter den giftige og stillestående energi, responderer kroppen med bedre sundhed. Et sundt energilegeme nedsætter også følelsesmæssig og mental stress, afbalancerer vores hormonsystem m.m.
De guidede øvelser har til formål at udrense energien for blokeringer i de 7 hovedchakraer, skabe balance, bevægelse og hæve vibrationerne og den generelle livstilstand. Det handler om at stimulere din egen krops produktion af bioenergi og bioelektricitet – mere livsenergi, livskraft og lidenskab.
Rent musikalsk byder denne 1-dags workshop på en bred vifte af musik i forskellige stilarter udvalgt af Lars Borg som DJ til dans, bevægelse og meditationer. Lars er uddannet klassisk kontrabasist og vil desuden til udvalgte meditationer skabe lydhealing i rummet med live improvisation på kontrabassen.
Underviser er Dorthe Serles, som igennem en længere årrække har studeret og opnået kursus- og undervisningserfaring i dans, bevægelse og åndedrætsmeditation i Brasilien. Dorthes rolle på dette kursus er at være facilitator, og bidrage til, at deltagerne får sat gang i sine egne udviklings- og healingprocesser.
Medbring:
Man skal selv medbringe frokost, men der vil være kaffe/the, frugt/snacks undervejs. Medbring desuden egen yogamåtte eller andet liggeunderlag samt tæppe til at have over dig under nogle af meditationerne. Kom i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i samt en ekstra trøje og eventuelt sokker.

Tilmelding og betaling

Sted: Nærmere sted i Aarhus kommer senere.
Tilmelding på Movitalitys webshop. Brug nedenstående link:
Pris: kr. 750

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
februar 3
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,