Indlæser Begivenheder

Åndedrætsmeditationer og lydhealing – På Kærlighedens Vej – 1-dags workshop i Aarhus

18 maj 2024 10:00 - 17:00
MERE LIVSENERGI, LIVSKRAFT OG LIDENSKAB MED LYD, BEVÆGELSE OG ÅNDEDRÆTSMEDITATION
Tænk mindre, føl mere!
Kærlighedens vej – fra sindet til hjertet – begynder ved kroppen. Din krop, følelser, tanker og ånd består af energi. Blokeringer og stillestående energi i dit system kan have negative konsekvenser for din generelle trivsel og helbredstilstand.
Når energien først kommer i balance, og positiv energi erstatter den giftige og stillestående energi, responderer kroppen med bedre sundhed. Et sundt energilegeme nedsætter også følelsesmæssig og mental stress, afbalancerer vores hormonsystem m.m.
De guidede øvelser har til formål at udrense energien for blokeringer i de 7 hovedchakraer, skabe balance, bevægelse og hæve vibrationerne og den generelle livstilstand. Det handler om at stimulere din egen krops produktion af bioenergi og bioelektricitet – mere livsenergi, livskraft og lidenskab.
Rent musikalsk byder denne 1-dags workshop på en bred vifte af musik i forskellige stilarter udvalgt af Lars Borg som DJ til dans, bevægelse og meditationer. Lars er uddannet klassisk kontrabasist og vil desuden til udvalgte meditationer skabe lydhealing i rummet med live improvisation på kontrabassen.
Underviser er Dorthe Serles, som igennem en længere årrække har studeret og opnået kursus- og undervisningserfaring i dans, bevægelse og åndedrætsmeditation i Brasilien. Dorthes rolle på dette kursus er at være facilitator, og bidrage til, at deltagerne får sat gang i sine egne udviklings- og healingprocesser.
Medbring:
Man skal selv medbringe frokost, men der vil være kaffe/the, frugt/snacks undervejs. Medbring desuden egen yogamåtte eller andet liggeunderlag samt tæppe til at have over dig under nogle af meditationerne. Kom i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i samt en ekstra trøje og eventuelt sokker.
Tilmelding og betaling
Tilmeldingsfrist 15. maj 2024
Sted: Jægergaardsgade 14.2, 8000 Århus C
Tilmelding på Movitalitys webshop. Brug nedenstående link:
Pris: kr. 750

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
maj 18
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://movitality.dk/?post_type=product&p=1777&preview=true

Sted

Favn
Jægergårdsgade 14. 2
Aarhus, 8000
+ Google Maps
Telefon
27210260

Arrangør

Movitality
Telefon
27210260
E-mail
kontakt@movitality.dk
Se Arrangør hjemmeside