Intuitiv Lydmeditation

Intuitiv lydmeditation

Intuitiv lydmeditation er en meditation udført på kontrabas. Meditationen er bygget op over en klangverden opbygget af toner, tilsat improvisationer, alt sammen udelukkende udført på kontrabas tilsat elektroniske klangeffekter. Musikken opstår i nuet, og lader sig inspirere af den energi og stemning, som opstår i rummet mellem den mediterende og musikeren. Meditationen består udelukkende af musik.

Om denne meditation

Musik er lydbølger, og lydbølger er energi. På denne måde kan man sige, at lyd er energioverførsel mellem den udøvende og den som lytter. Musik er med til at sætte os i en stemning, da musik påvirker vores følelser. Vi kender nok alle til, at et bestemt stykke musik vækker en helt særlig følelse i os, måske kommer der minder frem. Det kan være en oplevelse vi har haft, men det kan også være et følelsesmæssigt minde.

Kontrabassens klangunivers er netop de langsomme dybe frekvenser, som med sine egenskaber skaber en tilstand af ro og afslappethed. De dybe frekvenser fra kontrabassen trænger dybt ind i krop og sjæl, og skaber ro i en ellers ubalanceret og stresset verden.

 

 

Med Intuitiv lydmeditation får du din helt egen personlige lydhealing, hvor jeg spiller ud fra de energier og stemninger jeg fornemmer i nuet.

Du kan læse mere om mig i ”om mig” her her på hjemmesiden. Tryk her.

En behandling varer ca. 45 minutter.

  • Hver meditation starter med en kort hjerne – hjerte meditation
  • Denne glider over i selve lydmeditationen
  • Efter meditationen vil der blive mulighed for at snakke om eventuelt oplevelser
  • En individuel lydmeditation bookes på telefon/sms eller pr. mail på hverdage fra kl. 19 og lørdage i dagtimerne.

Pris kr. 450,

Book på

Lars Borg

telefon/sms: 2236 5252

Mail: kontakt@movitality